2017 Denim Trendi

2017 denim trendi tam anlamıyla bizi saracak gibi. Fark edelim etmeyelim birçok kullandığınız özellikle trend kombinlerde ve sokak stilinde denim parçalara yer verdiğinizi göreceksiniz. Denim havasını sokak stiline taşıyan anahtar parça, çeşitliliğiyle karşımıza çıkıyor. Denim ceketler, etekler, elbiseler… Her parçaya her tonuyla eşlik eden tasarımlar, cool havasını bu sezon ilkbahar-yaz denim trendi bir hayli etkisi altına alıyor bizi. İşte 2017 denim trendi ve denim parçaları…

2017 Denim Pantolonlar

Salopet Çılgınlığı & Denim

2017 yılında en sevilenler arasına adını yazdıran salopet denim elbiseler, bu sezon oldukça gündemde. Salopet pantolonlar, salopet elbiseler, salopet etekler ve dahası… salopetin içine alacağınız cool bluzlar ile şıklığı, sweatlar veya gömlekler ile denim trendini yakalamış olacaksınız.  

Salopet Çılgınlığı & Denim

Uzun Etek & Kısa Denim Ceketler

Denim kısa ceket altına uzun etekler veya denim pantolonlar ile bu  dönem rahatlığın simgesi olacak. 20’lı yaşların tesettür trendlerinde, genç sokak stilinde denim pantolon ve denim kısa ceketler sıklıkla tercih edilecek.

Denim kısa ceketler özellikle yüksek bel pileli ya da kloş eteklerle iyi bir ikili olacak. Spor ya da klasik fark etmeksizin kombinleyeceğiniz ceketler, ilkbahar-yaz denim trendini yansıtacak.

Uzun Etek & Kısa Denim Ceketler

2017 denim trendinde kendine yer bulan kısa denim ceketler; rozetler, broşlar ve birçok farklı arma ile tarz yaratılarak farklı bir parça olgusu da verebiliyor. Böylelikle tek bir denim parça ile onlarca kombin oluşturmak mümkün hale geliyor.

Denim Trençkotlar

Trençkotlar hemen hemen her kadını dolabında mutlaka vardır. Denim trençkotlar ise 2017 dış giyim modasında en sık tercih edilen parçalar arasında yer alıyor.

Trençkot markaları arasında yaptığımız araştırma 2017 trençkot modellerinde denim modellere oldukça fazla yer verdiğini görmekteyiz.  

2017 Denim Trençkotlar

İncecik kumaşlarla tasarlanan parçalar, en çok da dökümlü kesimlerde kendini buluyor.

Denim Tunik & Bol Pantolon

Neredeyse etek bolluğundaki pantolonlar 2017 yazında tesettürlü kadınların imdadına yetişiyor. Bu bol pantolonlarla bir araya gelen denim tunikler ise cool stilin parçası oluyor.  Şık bir denim kombiniyle tamamlamak için babetler, spor ayakkabılar tercih edilebilir.

Denim Tunik & Bol Pantolon

Denim Modası & Elbiseler

Denim modası, bu sezon elbiseleri de etkisi altına aldı. 2017 denim trendleri arasında tek parça elbiseler, elbise üzerine kısa denim ceketler spor kombinin parçası olarak karşımıza çıkıyor. Sokaklarda ve butiklerde bu iki parçalara fazlaca yer verdiği gözlerden kaçmıyor. Konfor kelimesiyle eş anlamlı hale gelen denim elbiseler, geniş kalıplarıyla bu iddiasını bir kere daha gösteriyor. Denim elbise şıklığına eşlik eden sıcacık yaz renkleri, spor ayakkabılar, askılı çantalar uyum beklemeksizin karşınızda.

Denim Modası & Elbiseler

 

  • İçeriğimizi yorumlayınız :)