2017 Eşarp Modelleri | 2017 Eşarp Trendi | En Moda Eşarplar

Tesettürlü hanımları sezon başında en sık yaptıkları alışveriş alanları kuşkusuz ki eşarplar/şallar… her sezon tren olan eşarp modelleri, sezon başlarında eşarpların da değişmesine sebep oluyor. Özellikle Armine Giyim / Eşarp – Şal, Aker Eşarp, Pier Cardin Eşarp, Levi’dor Eşarp gibi eşarp markalarının her sezonda yeniledikleri eşarp koleksiyonları tesettürlü kadınların ilgisi çekiyor. Bu ilgide eşarp trendlerini yansıtıyor. Peki 2017 eşarp modelleri hangi desenlerden oluşur? 2017 eşarp trendi hangi modelleri barındırıyor? Bu sezon eşarp koleksiyonları arasında

Sizler için bir araya getirmiştir. Bu içeriğimizde ise tüm bu markaların en fazla beğeni toplayan ve satış rekorları kıran özel tasarımları bir araya getireceğiz. 2017 eşarp modelleri arasında dikkat çeken detayları sizler için bir arada topladık,

Yaz kokulu eşarplar bu sezona damga vuruyor. 2017 ilkbahar-yaz eşarp modelleri arasında tropikal yağmur ormanları, balta girmemiş orman gölgeliği, denizin – kum – güneşin yansıması, özel tasarımlar ve dahası… 2017 eşarp trendi eşarp modelleri arasında adeta tabloyu andıran desenler mevcut. 2017 eşarpları arasında romantik desenler, eşsiz uyumlu ve kontrastlı renkler yine eşarp markalarının ikonu olmuş durumda. Bu kadar yoğun model ve çeşit arasında tesettür kombinlerinize uygun olan eşarplara tutkun olmamanız kaçınılmaz…

Eşarplarınızda Masal Dünyanızı Yansıtın…

2017 Eşarp Modelleri Eşarplarınızda Masal Dünyanızı Yansıtın

Minyatür hayaller dünyasını masalsı dünyanıza çevirin ve bunu eşarplarınızda yansıtın. Cıvıl cıvıl baharın romantik tavrını turkuaz, firuze, pembe, mavi ve tonlarında ki eşarplar yansıtıyor.  Masalsı bir dünyaya kapı aralayan bu tonlar desenlerin yumuşak geçişleri sayesinde ruhunuzu ve hissettiklerinizi tesettür kombinlerinizde oluşturmanızı sağlıyor.

Geometrik Desenlerle Gizeminizi Koruyun…

Geometrik Desenlerle Gizeminizi Koruyun

2017 eşarp trendi ve en moda eşarplar arasında geometrik desenler, gizemli tasarımlar bir hayli rövaşta.  Dairesel şekiller, çizgiler, marka sloganları, yazı baskılar ve birçok alternatif tasarımlara tesettür kombinlerinize de kreatif fikir kapılarını açıyor. Özellikle spor tesettür şıklığını yansıtmak isteyen kadınları vazgeçilmezi eşarp modelleri arasında geometrik desenli eşarplar doğru tercih olacaktır. Geometrik desenli eşarp veya şal tercih etmek isteyenler Levi’dor eşarp modelleri 2017 koleksiyonunu detaylı inceleyebilir.

Tropikal Rüzgarı ile Kreatif Duruş Sergileyin…

Eşarp Modelleri 2017
Tropikal Rüzgarı ile Kreatif Duruş Sergileyin

Ve kendini özel hissedenler, kombinlerinde kendine has stillerini oluşturanlar, 2017 eşarp trendi tropikal rüzgarını yansıtan eşarplar sizlere hitap ediyor. 2017 eşarp trendi arasında tropikal yağmur ormanları, tropikal rüzgarı bir tablo ahengi ile eşarplara yansıtılmış. Tropikal renkler, orman ve orman rengi tonları bu eşarpların temel unsurları.  Papağan tüylerinin renklerinden, yemyeşil ağaçlara, sapsarı güneşten kızıl mavi gökyüzüne, rengarenk tasarımlar kombinlerinizin de yükselişe geçmesini sağlıyor. Keza bu modeller spor tesettür kombinleri yapmak isteyenlerin tercih edebileceği ilk modeller arasında yer almalı.

Feminen ve Minimalist Baskılar

En Moda Eşarp Modelleri
Feminen ve Minimalist Baskılar

Her sezon, her dönem yalınlığı ve sadeliği seven kadınların aşkına… minimalist ve feminen tavrınız 2017 eşarp trendi ile sizlere hitap ediyor. Karmaşık desenler / renkler benim tarzım değil diyenler için bu eşarplar tasarımları unutulmamış. Sade ve yalın tavrın temsilcileri sade veya naif baskılar ile kendini trend eşarp modellerinde gösteriyor. Pirre Cardin eşarp modelleri 2017 sezonunda sizlere aktardığımız içeriğimiz de bu modellerin yoğun ilgi gördüğünü belirtmiştik.

Balta Girmemiş Orman Şenliği

2017 Eşarp Trendi
Balta Girmemiş Orman Şenliği

2017 eşarp trendi yansıması olan yeşil bu yıla damga vuruyor. Yeşil ve yeşilin tonları orman şenliğini eşarplarda yansıtıyor. Ünlü eşarp markalarının da adeta balta girmemiş orman şenliğini yansıtan tasarımları dikkatlerden kaçmıyor. Sarı, turuncu, tropikal renkler, mavi ve tonları yaz ve baharın simgesi durumunda.

Vahşi doğanın yemyeşil balta girmemiş ormanlarını tasarımlara işleyen markalar, yalın kat şıklıktan saf bir siluete eşarp modellerine geçiş sağlamış durumda.

Eşarp Modelleri Instagram

Eşarp Modelleri Facebook adreslerinden bizleri takip edebilirsiniz.