2017 İlkbahar-Yaz Sokak Modası Trendleri

Geç gelen bahar havası, geçen gelen yazla birlikte sokak modasının önüne geçemedi. Sokak modası Mart ayından bu yana kendini göstermeye başladı. Paris Couture haftası da elbette 2017 sokak trendlerinin yansımasında etken oldu. Peki New York moda haftası ve Paris moda haftasında da görücüye çıkan 2017 sokak trendleri ve kombinlerin de neler var? 2017 sokak modası neleri kapsıyor?

Sokak Trendi ve Sokak Kombinleri

2017 Sokak Modası 

Sokak modası trend kombinler

Bu sezon sokak modasında, sokak kombinleri moda ikonları kadar şık… günlük hayatımızda görebileceğimiz birçok parça, 2017 sokak modasında yer alacak. Yeni trendleri de elbette görmek mümkün olsa da, sokak modası 2017 sezonundan oldukça iddialı duruyor.

2017 Sokak Modası /Tril Kumaşlar ve İspanyol Paça Pantolonlar

Rahatlığın ve şıklığın bir arada olduğu 2017 sokak stilinde sizlerde kendi tarzınıza uygun olan özgün akımlardan birine ayak uydurabilirsiniz. Keza sizin için seçtiğimiz sokak modası stillerinde göreceksiniz ki sizin de gardolabınızda olan parçalardan oluşan stiller.

2017 Sokak Stili / Gömlek modası

2017 sokak stilleri 70’mi ve 80’li yılların esintisini yaşatıyor. Tıpkı o yıllarda moda olan parçalar, stiller bu 2017 ilkbahar/yaz sokak modasında kendine yer buluyor. İspanyol paça pantolonlar, vintage stili, vatkalar, şifon parçalar, tiril tiril kumaşlar ve o yılların temel parçaları bu sezon kendini gösteriyor.

Tarih gibi tekerrürden ibaret olan moda akımı da bu sezon 70’li ve 80 ‘li yılların ayakkabı stilini de yeniden karşımıza çıkarıyor. 

2017 Sokak Trendleri 

Sokak Trendi ve Sokak Kombinleri

Bu sezon sokağın trendlerinde ilkbahar/yaz modası stilleri arasında kürk ceketler, metalik aksesuarlar, nakış detaylar, orta boy el çantalar, askılı çantalar, denim pantolonlar, kot ceketler bu sezonun sokak trendleri arasında yer alıyor. Ancak kuşkusuz ki 2017 sokak trendleri arasında nakışlı Jeanlar, nakışlı ceketler ve çiçek desenleri  kısaca nakışlı parçalar yüksek ilgi görecek. Hatta birçok Jean markası nakışlı modellerini 2017 modelleri arasında satışa sundu. 

2017 Sokak Kombinleri 

2017 sokak kombinlerinde bu sezon farklı tasarımları, bermuda şortları, Jean kombinasyonlarını, pötikareleri, tek parça kıyafetleri, volanlı hareket parçalar sezonun sokak kombinleri arasında dikkatleri üzerine çekecek. 2017 sokak stilinde rövaşta olan parçalarda sokak kombinleri 2017 kreasyonlarında da kendini gösteriyor.

2017 Sokak Modası / Bermuda Şort Trendi

  • 2017 sokak kombinleri bermuda şortlar

Bermuda şortlar bu sezon adından çok söz ettirecek gibi. Stil danışmanları yaz boyunca bermuda şort modellerini sıklıkla göreceğimizi belirtiyor. Bermuda kot şortlar, bermuda keten şortlar üzerine tiril tiril tişört ve gömlekler ile sokak stilinin parçasını yansıtıyor.

2017 Sokak Modası / Bermuda Şort Trendi

2017 sokak komininde bermuda şortlar ile denim ceket ve gömlekler ile şık ve zarif durmak mümkün iken, spor görünmeyi de sağlaya bilirsiniz. Soft kombinler, vizon, pudra ve tonları, mavi ve tonları, rengarenk desenler, sezonun trendleri arasında yer alıyor.

  • 2017 sokak kombinleri trençkot modası

Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda trençkot modası bir hayli rövaşta. Trençkot, denim ceketler, denim pantolonlar, olmazsa olmaz parçalardan biri. Giy çık mantığında yer alanlar için trençkotlar kurtarıcı parçalardan.

2017 Trenckot Modası

2017 Trenckot Modası

  • 2017 sokak kombinleri pötikare şıklığı

Jean şıklığından sonra bu sezon pötikare şıklığı da bir hayli adından söz ettiriyor. New York moda haftası ve Paris moda haftasında da sıklıkla görmek mümkündü. Pötikarelli pantolonlar, pötikare gömlekler sokak stilinin olmazsa olmaz parçalarından biri. Sizde bu sezon moda ve trendlere uyum sağlamak için pötikare parçaları tercih edebilirsiniz.

2017 Potikare Şıklığı

2017 Potikare Şıklığı

  • İçeriğimizi yorumlayınız :)