2017 Gelin Saçı Modelleri

Düğün sezonunda olduğunuz şu günlerde, gelin adaylarını heyecan sardı. Gelinlik Modelleri , Tesettürlü Gelinlik Modelleri, Gelin Aksesuarları, düğün davetiyeleri ve birçok hazırlık tamamlandı. Peki gelin saçınız? Nasıl bir saç tasarımı tercih etmelisiniz? Gelin adaylarının en çok dikkat ettiği 2017 gelin saçı modellerini bir araya getirdik.  Genç kızlar ve gelin adaylarından gelin saçı modelleri 2017 sezonunun en trendlerini araştırması üzerine sizler adına doğru kaynaklardan, en moda gelin saçı modellerini bir araya getirdik.

^Tesettürlü gelin adaylarının  “2017 Tesettur Gelin Başı Modelleri” adlı  içeriğimizi ziyaret etmenizi öneriyoruz…^

Sizler için bu içeriğimizde yurt dışında bulunan ünlü moda evleri, wedding konseptli stilistler ve Türkiye’de kendini kanıtlamış kişiler ile etkileşim sağladık. Bu yüzden bu içeriğimizde üç farklı modele  detaylı şekilde yer vereceğiz. İlki kuşkusuz sizin de merakla beklediği gelin topuzu modelleri olacak. Gelin adayları tarafından en fazla tercih edilen bir diğer model; örgü saç (örgü & topuz) modelleri olacak. Son başlıkta ise sizlere gelin saçı aksesuarları ve gelin saçı modelleri 2017 trendlerinden özel tasarımları paylaşacağız.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”44″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”160″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”8″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”Görüntüyü büyükmek için resimlere tıklayınız” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

2017 Gelin Topuzu Modelleri 

Gelin adaylarının yalnızca düğünleri için değil; nişan, kına ve mezuniyet gibi özel günlerde topuz modellerini tercih ediyorlar. Ancak özellikle konu düğün olunca, gelin adayları gelin topuzu modellerini tercih etmektedirler. 2017 gelin topuzu modellerinde u sezonda olduğu gibi aksesuar destekli, örgülü ve birçok özel tasarımı görmekteyiz. Kısa veya uzun saçlı gelin adaylarının tercih edebileceği topuz modelleri, zarafeti ve asaleti ile dikkatleri üzerine çekiyor.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”40″ sortorder=”326,327,328,337,335,331,329,332,333,334,330,336″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”160″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”Görüntüyü büyükmek için resimlere tıklayınız” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

2017 Örgülü Gelin Saçı Modelleri 

Her sene olduğu gibi bu sezonda örgü saç modelleri tahtını koruyor. Gelin saçı modelleri arasında da en fazla tercih edilen modellerden bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor.  2017 örgü saç modelleri, yurt dışında bağlılığı sadakati simgelediği için tercih ediliyor. Ülkemizde de her on gelinden 4 tanesi örgülü gelin saçı modelleri arasından seçim yapıyor. Zarif duruşunun yanı sıra, duvak kullanmak isteyen gelin adaylarının kurtarıcısı niteliğinde. Yandan örgü, örgü topuz ve yandan örgü modelleri gibi farklı şekillerde tasarlanmasının mümkün olması da kullanım olanağını kolaylaştırıyor. Hem salon düğününde hem kır düğününde gelin saçı örgü modelleri arasında seçim yapabilirsiniz.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”41″ sortorder=”338,342,340,344,348,349,341,343,345,346,339,347″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”160″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”Görüntüyü büyükmek için resimlere tıklayınız” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

2017 Gelin Saçı Modelleri | Gelin Saçı Özel Tasarımlar ve Gelin Saçı Aksesuarları 

2017 gelin sacı modelleri arasında her sezon olduğu gibi özel tasarım gelin saçları yerini alıyor. Bu sezon 2017 gelin sacı modellerini yansıtan ozel tasarımlarda hakimiyetini sürdürüyor.

Elbette zarif, şık, gösterişli bir gelin saçının temel faktörü gelin saçı aksesuarlarıdır. Gelin saçı aksesuarları her sene farklı modelleri ile karşımıza çıkıyor. 2017 gelin saçı aksesuarları ise, oldukça gösterişli….

Prensesler kadar gösterişli olmak isteyen gelin adayları gelin taçlarını aksesuar olarak kullanırken, örgülü gelin saçı ve gelin topuzu modelini tercih edenler ise farklı gelin aksesuarlarını tercih ediyorlar.

Gelin Saçı Özel Tasarımlar

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”43″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”160″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”8″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”Görüntüyü büyükmek için resimlere tıklayınız” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Gelin Saçı Aksesuarları

2017 gelin saçı aksesuarları arasında en çok dikkat toplayan bir diğer detay, çiçek detaylı gelin saçı aksesuarları oldu. Yurt dışında akım haline gelen, havuz başı düğünleri, kır düğünleri ve sade nikah töreni konseptinde sıklıkla kullanılan çiçek detaylı saç aksesuarları, ülkemizde de ilgi gördü.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”42″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”160″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”8″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”Görüntüyü büyükmek için resimlere tıklayınız” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

  • İçeriğimizi yorumlayınız :)