2017 Güneş Gözlüğü Modelleri | En Moda Güneş Gözlükleri

Gözlük, kadınların hem yaz aylarında hem kış aylarından gerek sağlık açısından, gerek aksesuar olarak kullandıkları en önemli etkenlerden biridir. Yüz tipine göre gözlük seçimi, doğru gözlük seçimi ve elbette gözlük markasına karar vermeden önce tavsiyelerimizi ve en moda güneş gözlüklerinde yer verdiğimiz modellerimizi incelemenizi öneriyoruz.

2017 güneş gözlüğü modelleri bir hayli geniş çaplı. Birçok tarza ve stile uygun olan güneş gözlüğü modellerini bulmak kolay. Onlarca güneş gözlüğü markaları arasında seçim yapmakta, yüzlerce 2017 güneş gözlüğü modellerini seçerken zorluk çekeceğinize eminiz.

2017 Güneş Gözlüğü Modelleri

Yaz için tüm hazırlıklar neredeyse tamamlandı. İlkbahar ayında olduğumuz bu günlerde yaza fit girmek için öneriler, hızlı kilo vermek,  bronzlaşmak, tatil planları, ve dahası için tüm hazırlıklar şekillenmeye başladı. Ancak bu yıl güneş gözlüğünüzü seçmek kolay olmayacak. 2017 güneş gözlüğü modelleri bir hayli çeşitli. 

2017 Güneş Gözlüğü Modelleri ve Güneş Gözlüğü Markaları

Sizler için hazırladığımız bu içeriğimizde güne gözlüğü markalarından örnekler sunarken dünya bazında tanınmış ve göz sağlığı açısından tercih edilen güneş gözlüğü markalarını tercih ettik. Sizlerde hangi güneş gözlüğü markasın tercih etmeliyim? Hangi güneş gözlüğü markası daha iyi? Sağlıklı güneş gözlükleri hangileri? Birlikte inceleyelim.

2017 Guneş Gözlüğü Modelleri |Çift Camlı Güneş Gözlüğü Modelleri 

2017 güneş gözlüğü modelleri arasında trendler arasında çift camlı güneş gözlükleri bir hayli dikkat çekiyor. Moda haftasında ilkbahar/yaz modasında da ünlü isimlerin çift çamlı güneş gözlüklerini tercih ettiğini görmekteyiz. Üst üste takılmış gibi duran camlar oldukça moda. Özellikle renkli cam güneş gözlüklerini tercih ediyorsanız, doğru stil önerileri ve uygun kombinler ile tarzınızı oluşturabilirsiniz.

Fütürist öğeler barındıran bu tip gözlükler, modern bir havaya sahip olmanızı ve cool görünmenizi sağlayacaktır. Lüks ve spor tarzını benimseyenlerin vazgeçilmez güneş gözlüğü modeli çift camlı güneş gözlükleri olacak. Dolce Gabanna , Burbery ve Prda güneş gözlüklerinden çift camlı güneş gözlüklerini bulmanız mümkün. 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”45″ sortorder=”366,372,369,367,368,370,371,373″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”160″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”8″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”Görüntüyü büyükmek için resimlere tıklayınız” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Havacı Güneş Gözlüğü Modelleri 

2017 güneş gözlüğü modelleri arasında geçen sezondan sinyaller veren havacı güneş gözlükleri güneş gözlüğü trendleri arasında yer alıyor. Bahar sezonunda özellikle havacı güneş gözlükleri patlama yaşatacak gibi Versace marka güneş gözlükleri ise havacı model gözlüklere özel ilgi gösterip, farklı renk ve modellerini satışa sundu. Versace çift renkli çerçeveli modelleri ise harika görünüyor! 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”46″ sortorder=”374,376,377,375,379,380,381,378″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”160″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”8″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”Görüntüyü büyükmek için resimlere tıklayınız” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Kedi Gözü Tipi  Güneş Gözlükleri 

2017 güneş gözlüğü modellerinin çeşit olarak bir hayli fazla olduğunu dile getirmiştir. Kedi gözü modelleri ve pastel tonlar ise adeta bu sezonda patlama yaşatacak. Ünlü markalar kedi gözü tipi ve pastel tonlu güneş gözlüklerine özel yer ayırması trend güneş gözlüklerinden olacağının sinyallerini veriyor.

Pudra pembesi, mavi, lila, mor, su yeşili, soluk gri ve tonları pastel tonlarda bir hayli çekici duruyor. Miu Miu, Prada, yine üç boyutlu yapısı ile kedi gözü tipi gözlük modellerinde çığır açtı. Özel tasarım bu modeller ile sizde kendinizi özel hissedebilirsiniz. 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”47″ sortorder=”383,382,384,386,385,387,389,388″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”160″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”8″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”Görüntüyü büyükmek için resimlere tıklayınız” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Oversiz Güneş Gözlüğü Modelleri 

Yüzünüzün yarısını kaplayan oversize modeller 2017 güneş gözlüğü modelleri arasında kendine yer buldu. Ancak bu modellerin dej avantajı her göz tipine yakışmaması. Uygun yüz tipine sahipseniz oversiz güneş gözlükleri cool görünmeniz için olmazsa olmaz parçalardan biri.  Küçük bir yüzünüz varsa bu modellerden uzak durmalısınız. Ancak geniş, uzun yüz tipine sahip olanlar oversiz gözlükleri tercih ederek doğru seçi yapabilir.

Ray-Ban güneş gözlükleri arasında oversiz modellere yer veriyor. Aynı zamanda Vogue Eyewear güneş gözlükleri ve Persol güneş gözlüklerinde de oversiz modelleri rahatlıkla bulabilirsiniz. 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”48″ sortorder=”390,391,393,392,395,396,394,397″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”160″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”8″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”Görüntüyü büyükmek için resimlere tıklayınız” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

2017 Güneş Gözlüğü Modelleri | Cat Eye Güneş Gözlüğü 2017 Modelleri 

Cat Eye, adeta bir ikon oldu. 2017 güneş gözlüğü modelleri  arasında kendine yer ulan Cat Eye, tıpkı sokak modasında olduğu gibi 70’lı ve 80’lı yılları temsil ediyor. Nostaljik, geçmişin esintilerinin olduğu bir model seçimi ile 2017 güneş gözlüğü trendlerini yakalayabilirsiniz.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”49″ sortorder=”398,399,400,402,401,403,404,405,406″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”160″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”8″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”Görüntüyü büyükmek için resimlere tıklayınız” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Deri Detaylı Güneş Gözlükleri 

Yurt dışında çok fazla tercih edilen deri detaylı güneş gözlüklerinde, ünlü markalarda tasarımlarını sundu. İddialı duruşları ile vitrinleri süsleyen deri detaylı güneş gözlükleri fark edilmenizi sağlayacak. Ayrıca bu gözlüklerin Unisex bir yapıya sahip olması geniş kullanıcı kitlesine hitap etmesini sağlıyor.

2017 güneş gözlüğü modelleri arasında en büyük ilgiyi gören deri detaylı güneş gözlükleri stil sahiplerinin vazgeçilmez parçası. Tarz ve özgün stil peşinde koşacakların aksesuar olarak tercih edecekleri en önemli güneş gözlüğü modeli şüphesiz deri detaylı güneş gözlükleri….

Geçen sezon hayatımıza giren bu sezon da iddialı duruşu ile vitrinleri süsleyen deri detaylı güneş gözlükleri fark edilmek isteyenler için birebir. Unisex bir kullanıma sahip olan bu gözlükler deri detayları ile son derece tarz bir duruş sergiliyor. Özellikle hafta sonu şıklığında ve spor kıyafetlerle kombinlendiğinde bu güneş gözlükleri havalı bir görünüm yaratmaya yardımcı oluyor. 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”50″ sortorder=”407,408,409,412,410,411,413,414″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”160″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”8″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”Görüntüyü büyükmek için resimlere tıklayınız” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Retro Çerçeveli Güneş Gözlükleri 

2017 güneş gözlüğü modelleri arasında en fazla ilgi gören modellerden biride retro çerçeveli güneş gözlükleri oldu. Fütüstik bir hava oluşturan Retro gözlükler… Retro çerçeveli güneş gözlükleri ve keskin detaylı gözlükleri nostalji severler için biçilmiş kaftan. Bu asi ve feminen gözlüklerle vintage kıyafetlerinizi bir arada giyebilir ve moda dergilerinin konusu haline gelen tarza sahip olabilirsiniz. 2017 güneş gözlüğü trendlerini yakalamak isterseniz Retro çerçeveli güneş gözlükleri doğru seçim olacaktır…

Aşağıda sizlere sunacağımız diğer modeller ile 2017 güneş gözlüğü modelleri hakkında daha detaylı incelemeye sahip olabilirsiniz. Yuvarlak çerçeveli güneş gözlüğü modelleri, renkli camlı güneş gözlükleri ve kuşkusuz aynalı güneş gözlükleri yine bu sezonunda trend güneş gözlükleri arasında yer alıyor.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”51″ sortorder=”415,418,416,417,420,421,419,422″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”160″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”8″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”Görüntüyü büyükmek için resimlere tıklayınız” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

2017 Güneş Gözlüğü Modelleri Instagram

2017 Güneş Gözlüğü Modelleri Facebook

2017 Güneş Gözlüğü Modelleri Twitter’dan daha fazla detayı görebilirsiniz. 

 

  • İçeriğimizi yorumlayınız :)