2017 Makyaj Önerileri ve Makyaj Teknikleri

Bir kadının en önemli aksesuarı makyajıdır. Günlük hayatında, iş hayatında, özel günlerde makyaj kadını kadın yapan simgelerden bir tanesidir. Kadın ve makyajın bütünü yadsınmayacak bir gerçek olduğu için, her sezon farklı makyaj trendleri, moda makyaj stilleri karşımıza çıkıyor. Defileler, stil danışmanları, ünlü isimler ve elbette makyözler bu trend akıma yön veren isimlerin başında geliyor. Bizlerde sizin için 2017 makyaj önerilerini ve makyaj tekniklerini bir araya getirdik. ^Gelin adayları için “2017 Gelin Makyajı Trendleri ve Önerilerini”  ayrı başlık altında topladık.  Gelin makyajı trendleri için içeriğimizi incelemenizi öneriyoruz^

Peki 10 adımda doğal makyaj yapmanın sırları? 2017 makyaj trendleri ve uygulamaları?  ve aradığınız tüm soruların yanıtını mı arıyorsunuz? Arayışınızı bu içerikten sonra son bulacak. Ünlü isimlerin de makyözlüğünüz yapan isimlerden, 2017 makyaj trendlerinin tüyolarını aldık.

2017 Makyaj Trendi ve Makyaj önerileri

5 Adımda Doğal Makyaj Önerileri 

Makyajı her kadın önemser, ancak makyaj yaparken; kıyafet, aksesuarlar, bulunduğunuz ortam ve birçok etmen göz önünde bulundurulmalı. Günlük makyaj mı yapmak istiyorsunuz, doğal makyaj mı yapmak istiyorsunuz, iş makyajımı uygulamak istiyorsunuz elbette bu seçim büyük önem arz ediyor. Daha doğal, daha natürel, güzelliğinizi ön plana çıkaracak ve çekici görünmek için sizde doğal makyaj uygulamalarını tercih ediyorsanız, bu içeriğimiz tamda sizlere hitap ediyor. Doğal makyaj nasıl yapılır?  5 adımda doğal makyaj önerileri ile trend makyajlardan olan doğal makyaj uygulamalarını sizlere aktaracağız.

1 – Cilt bakımı

Şüphesiz ki kusursuz bir makyajın ilk sırrı cilt bakımından ve nemli bir ciltten geçiyor. Makyaj bazınızın makyajı tutması, makyajınızın akmaması, daha doğal durması için cildinizin nemli ve bakımlı olması en önemli etmenlerden bir tanesi. Gece makyajınızı temizlemeniz, cildinize peeling yapmanız, siyah nokta ve sivilcelerden kurtulmaya çalışmanız, kusursuz makyaj için ilk ve en önemli adım olacak.

^Suna Dumankaya siyah nokta ve sivilce maskesi adlı içeriğimizden doğal yollardan kısa sürede siyah noktadan ve sivilcelerden kurtulabilirsiniz^

2 – Fondöten ve kapatıcı seçimi

Kusursuz makyaj için bir diğer önemli etken fondöten seçimidir. Doğal makyaj için, uygulamanız gereken fondöten  mutlaka  cilt tonunuza uygun seçilmelidir. Keza cilt tipinize uygun olan (yağlı – normal – kuru) fondötenleri tercih etmenizde doğal görünmenizde büyük etken sağlayacaktır.

Doğal makyaj önerileri arasında uzmanlar, kapatıcı için özellikle vurgu yapıyorlar. Doğal makyaj uygulamalarında kapatıcı için kesinlikle çok çok açık tonlardan uzak durmalısınız. Cilt tonunuzdan bir ton açık kapatıcılar kullanmanız doğru olacaktır. Böylelikle kusursuz makyaj için bir adım daha atlamış olacaksınız.

3 – Highlighter seçimi

Highlighter çok fazla tercih edilmese de, yurt dışında oldukça fazla kullanılan makyaj ürünleri arasında kendine yer bulmuş. Uzmanlar Highlighter kullanımını doğru teknikler ile uygulandığı takdirde güzel sonuçlar çıkaracağını belirtiyor. Elmacık kemiklerinizin üstünden kaşınızın altına doğru C şeklinde uygulandığında inanılmaz sonuçlar çıkaracaktır. Kusursuz makyaj sırları arasında Highlighter kullanımı make up uzmanlarının sırları arasında yer alıyor.

4 – Göz kalemi ve maskara seçimi

Doğal görünmek isteyenlerin tercihi olan doğal makyaj uygulamalarında, göz kalemi ve maskara büyük önem taşıyor. Ancak uzmanlar, doğal makyaj önerileri arasında doğal görünmenin temel istek olmasından dolayı kalem ve maskara kullanımına dikkat çekiyorlar. Gelin makyajı ve porselen makyajda olduğu kadar aşırı, kat kat maskara kullanmak yerine tek sürüşte harika sonuçlar veren maskaralar tercih etmeniz doğru olacaktır. Göz kalemi seçiminde ise kıyafetlerinize göre renk seçimi yaparak gözlerinizi ön  plana çıkarmanız yeterli olacaktır.

5 – Ruj seçimi

5 adımda doğal makyaj önerilerinde son sırada ruj kullanımı geliyor. Rujunuz iş hayatınızda hafif pırıltılı, pudra ve vizon tonları olabilir. Ancak günlük makyaj uygulamalarını tercih ediyorsanız, ruj seçiminizde daha pastel ve mat rujları tercih edebilirsiniz. 

2017 makyaj trendi ve uygulamaları

2017 Makyaj Trendleri ve Uygulamaları 

2017 makyaj trendleri ve uygulamaları arasında oldukça beğeneceğiniz uygulamalar sizlere bekliyor. Bu sezon makyaj trendleri ve makyaj önerileri arasında daha çekici, daha zarif görünmenizi sağlıyor. Kusursuz makyaj için 2017 makyaj tekniklerini ve kolay makyaj uygulamalarına dikkate almalısınız. Bu uygulamalar ile sezonun ilkbahar-yaz makyaj trendini yakalayabilirsiniz. 2017 makyaj önerileri ve makyaj tekniklerini sizin için derledik….

Beyaz göz makyajı

Geçen sezonda olduğu gibi bu sezonda beyaz göz makyajı, 2017 makyaj trendleri arasında kendine yer buldu. Gözlerin iç kısım köşelerine beyaz göz farı uygulanarak daha aydınlık ve parlak görünüm sağlayan bu uygulama kusursuz makyaj yapmanızı sağlayacak. Ayrıca beyaz göz makyajı sizin daha genç durmanızı ve dinç görünmenizi sağlayacaktır.

Geometrik kedi gözler

İnce kedi gözü modern bir bakış açışı kazanmanızı sağlayacak. 2017 makyaj trendleri ve önerileri arasında geometrik kedi göz makyajı en fazla tercih edilen uygulama. Gözleri vurgulamanın yolu olan bu makyaj türünü eyeliner ile uygulamanız doğru olacaktır.

Modern Glamour makyajı

Klasik bir kırmızı dudakla beraber temel makyaj teknikleri kullanarak 2017 makyaj trendlerini yakalayabilirsiniz. Çekici ve özgün kılan bu makyaj ile farkınızı gösterebilirsiniz.

Doğal kaşlar

Birkaç sezondur ön planda olan doğal ve kalın kaşlar, uzun bir süre trendler tahtını koruyacak gibi. Doğal kaşlarınız ve kalın kaşlarınız hem doğal makyaj uygulamanızı sağlayacağı gibi, aynı zamanda kusursuz görünmenizi de sağlayacaktır. İnce kaşlara sahipseniz farklı yöntemle ile kaşlarınızı kalınlaştırabilir, doğru teknikler ile kaşlarınıza kendiniz çizimde yapabilirsiniz. Ancak elbette her şeyde olduğu gibi  doğal kaşlarda da doğal olmak çekici olmanızı sağlayacaktır… 

Bronz ten makyajı

Yaz aylarına girdiğimiz şu günlerde bronz tene sahip olmak birçok kadının istekleri arasında.

^Nasıl bronzlaşırım adlı içeriğimizden;  doğal yollardan bronzlaşmak, ve doğru bronzlaşmak için önerileri incelemenizi tavsiye ediyoruz^

Gelelim yeniden bronz ten makayjına… 2017 makyaj trendleri ve 2017 makyaj önerileri için bronz ten makyajı ilk sırada yer alıyor. Bronzerından ve kontür tekniğinden yardım alarak bronz ten makyajına sahip olabilirsiniz.  Elmacık kemiklerini ortaya çıkarmak için kontür yapmanızı önerirken, bronzer uygulayarak ta doğallığı yakalamanızı sağlayabilirsiniz.  Bronz ten makyajı 2017 gelin makyajı trendleri arasında da yer alıyor.

2017 makyaj önerileri İnstagram için buradan takip edebilirsiniz.

2017 makyaj teknikleri facebook için buradan takip edebilirsiniz.

    1. Selma Mayıs 17, 2017

    İçeriğimizi yorumlayınız :)