2018 Makyaj Trendi | Metalik Rüzgarı ve En Doğru Makyaj Önerileri

2018 makyaj trendi arasında sizleri adeta büyük bir çığır noktası bekliyor. Gözlerinizi ufuk noktasına z ve 2018 yılının makyaj modası hakkında detaylı bilgileri almak için geriye yaslanın. Hayal gücünüzün tüm sınırlarını zorlayacak kadar farklı tarz ve birçok yenilik sizleri bekliyor olacak. O halde şimdi 2018 makyaj trendini ve en doğru makyaj önerileri ile yeni makyaj teknikleri hakkında detaylı bilgileri edinmenin vakti geldi.

Sizin için hazırladığımız yeni sezon makyaj modası hakkında tüm detayları make up uzmanlarından ve ünlü isimlerin tercih ettiği modellere göre belirledik. New Yok moda haftasında dünya yıldızlarının tercih ettiği makyaj trendleri 2018 yılının makyaj modasını yansıttı.

Bu sezon saçlarda saç trendleri arasında yer alan ombre saç modelleri gibi ombre makyaj da 2018 makyaj trendi arasında kendisini gösterecek. Bir çok ünlü isminde tercihi arasında olan ombre makyajı adeta sizi daha cazibeli hale getirecektir.

          >> 2018 Göz Makyajı Trendi
          >> 2018 Dudak Makyajı Trendi

2018 Makyaj Modası

Sonbahar kış makyajında olduğu gibi 2018 makyaj modasında da metalik akımı başlıyor. Öne çıkan makyaj trendi şüpheniz ki metalik forumlar olacak. İddialı, aynı zamanda soft renkler ile yapacağınız bir makyaj sizi yıldız haline getirecektir.

Sudan çıkmış kadar parlak ve pürüzsüz bir makyaj ile tamamlayacağınız metalik forumlu dokunuşlar keza ıslak saçlar ile doğul duruş sizin özgün stilinizi yansıtacaktır.

2018 Makyaj Modası

Cesur turuncular ve ateşli kırmızı renklerinin birlikteliği ‘Rorange’ akımını yansıtacak. Keza çift taraflı karakterli rujlar dudaklarda cesur etkiler sergileyecektir. Bunun yanı sıra sade göz makyajı ve sade bir fondöten seçimi sizi odak noktası haline getirecek.

2018 makyaj trendi arasında Rihana ve Fent Beauty akımı ile bumerang şeklindeki makyaj adından sıklıkla söz ettirecek. Özellikle ünlü isimlerin defilelerinde yeni yılın makyaj modası arasında karşımıza çıkacak. Sizlerde elmacık kemiklerinizin yüksek bölgeleriyle kaşları birleştiren kıvrımlı bir görüntü ile moda akımına ayak uydurabilirsiniz.  Bu sezon geçen senelere nazaran daha nostaljik klipslerine saç aksesuarlarına çekmecemizde geniş bir yer ayırmamız gerekecek. Son yıllarda makyajın devrilmez hükümdarı kontür, yerini usulca daha doğal ve eforsuz ciltlere bırakıyor.

Kısaca bu sezon sanatsal, deneysel ve grafiker hava makyajlarda yer bulacak. Ciltte ise daha natürel etki varlığını sürdürecek. Vahşi ve ifadeli kaşlar, göz kapaklarında renkler makyaj önerileri arasında da büyük yer edinecek.

Yazın getirdiği renkli göz makyajları yerini sağlamlaştırırken görünümler sanatsal, grafik ve deneysel bir havaya bürünüyor. Ciltte ise naturel etki devam ederken vahşi ve ifadeli kaşlar bakışlarınızın kilit noktalarından biri olacak. Dudaklarda ise cesur tonlar ve çarpıcı görünümler makyajınıza karakter katıyor. 2017-18 Sonbahar/Kış güzelliğinin15 kilit noktasını sizin için bir araya getirdik. 

>>2018 Göz Makyajı Trendi

2018 Göz Makyajı Trendi 

Bu sene adeta mavinin yılı olacak. Metalik maviler, yeni nesil eyeliner ve renkli göz kapakları sizleri bekliyor olacak. Adeta moda haftasında bir yıldızmış gibi 2018 makyaj modası sizi sarıp sarmalayacak. Bu sezon yoğun renkler, simli bakışlar, grafiker kenarlar, sert çizgiler 2018 göz makyajı trendinin temel unsurları.

Özellikle klasik eyeliner seçimlerinden uzak durun. Grafik tasarımlardan fırlamışçasına sert ve keskin çizgiler ile belirlenmiş, göz kapağının üzerinde ki eyeliner 2018 göz makyajı trendini yansıtan önemli etmenler arasında yer alıyor. 

>>2018 Dudak Makyajı Trendi

2018 Dudak Makyajı Trendi

 

Her sene tahtını koruyan kırmızı rengi bu sezonda 2018 dudak makyajı trendi arasında kedine yer buldu. Dağınık ve yoğun kırmızılar çekiciliğinizi artıracaktır. Bunun yanı sıra iddialı ve koyu renkli rujlara yer açtığınız gibi 2018 makyaj trendinde yer alan metalik formunu vermeyi göz ardı etmeyi. Sofistike ve güçlü gotik rüzgarlı 2018 dudak makyaj trendi sinyallerini şimdiden vermeye başladı.

 

En İyi Metalik Far Markaları ve 2018 Metalik Far Modası

 Yukarıda sizlere belirttiğimiz gibi 2018 makyaj modası arasında özellikle soğuk sonbahar ve kış günlerinde içinizi ısıtacak kadar metalik formu yer alıyor. Özellikle metalik farlar adeta yeni yılın moda akımı haline gelecek. Keza bu sadece makyajda değil, 2018 moda trendleri arasında da kıyafet ve elbiselerde de metalik ağırlığını sürdürecek. Peki en iyi metalik far markaları hangileri? 2018 metalik far modası neleri yansıtıyor? Sıvı far markaları arasında en iyi markalar hangisi?

Bizler metalik far markaları ve 2018 metalik far modası için en iyi üç markayı bir araya getirdik.

Golden Rose Metals

Golden Rose Metals

Işıltı ve parlak sedefler içeren bu sıvı far serisi yoğun bir şekilde göz kapaklarını nemlendirir, hafif yapısıyla göz kapaklarında ağırlık yapmaz. Kuruması bekledikten sonra gün boyu kullanabileceksiniz. Keza Golden Rose Metals metalik far kaliteli bir makyajın duruşunu sergileyecektir.

Dior Metallics

Dior Metallics

Hem far olarak hem de ruj olarak kullanılan bu çok amaçlı bu ürün Dior’un 2018 koleksiyonunda yerini alıyor. 2018 metalik far modası ve en iyi metalik far markaları arasında kendi yer buluyor.

Göz kapaklarına krom etkisi ile hafif bir perde renk bırakmak için Metalizer’i parmağınızla uygulayın. Dudaklarınıza da aynı ürünü, 2018 makyaj trendi dudak makyajı modası arasında oluşan renklerden birini tercih ederek ruj üzerine hafif dokunuşlar ile uygulayabilirsiniz.

Max Factor Masterpiece Nude Palette Rose

Max Factor Masterpiece Nude Palette Rose

Her kozmetik ürünü ile olay yaratan Max Factor far ve sıvı farlar arasında da adından söz ettiriyor. En iyi far markaları ve sıvı far koleksiyonu arasında bildiğinden şaşmayan, her zaman toz far tercih edenler için ise Max Factor’ın içinde ışıltılı tonlar içeren bu paletini seçtik. Açıktan koyuya mat ve parlak tonların yer aldığı palet far, içerdiği yüksek pigmentlerle ipeksi bir dokunuş sunuyor. 

 

En Doğru Makyaj Önerileri 2018 

En doğru 2018 makyaj önerileri arasında göz ve dudak makyajlarınızın yanı sıra eyeliner kullanımınız, seçtiğiniz makyaj malzemeleri ve elbette ufak dokunuşlarınız sizi trend haline getirecektir. Bizlerde 2018 makyaj trendini yansıtırken en doğru makyaj önerileri arasında makyaj tüyolarının belirtmeden eksiklik hissedecektik. İşte en doğru  makyaj önerileri 2018 ve makyaj tüyoları.

En Doğru Makyaj Önerileri 2018

  • Gökkuşağı makyajı sizin bu sezonda en önemli tüyonuz olmalı. Özellikle göz makyajı yaparken renkli tonları tercih etmeniz sizi etkili bir bakışa sahip olmanızı sağlayacaktır.

 

  • Eyeliner kullanımında geçen sezon olduğu gibi yumuşak geçişleri unutmalı, grafik, keskin ve sert çizgiler ile belirlenmiş olan eyeliner çizimlerini tercih etmelisiniz. Keza makyaj modası arasında bu sezon göz altına ve içine eyeliner kullanımı yerine göz kapağının altına sürülen eyeliner oldukça rövaşta.

 

  • Renkli, metalik formları görünce sadelikten uzaklaşıldığını kesinlikle düşünmeyin. Özellikle sade fondötenler, soft renkli allıklar sadeliği temsil edecek.

 

  • Parlak kirpikler ile gözlerinize ışıltı verin. En doğru makyaj önerileri 2018 trendleri arasında sizlere verilebilecek bir diğer tüyo ise parlak kirpikler olacaktır.

 

  • Sanki bilinçli bir şekilde tamamlanmamış göz makyajı farklı ve ilgi çekici. Ayrıca çok fazla da seksi olduğunu söyleyebiliriz. Makyaj trendi olarak yeni sezonda adından söz ettirecek.  

 

  • 2018 makyaj trendi arasında en doğru makyaj önerileri arasında son tüyomuz ise ağartılmış kaşlar değişik ve farklı bir bakış açısı. Paris, New York gibi moda akımına öncülük eden ikonlar arasında ağartılmış kaşlar sıklıkla karşımıza çıktı. Bu sezon ağartılmış kaşlarında özellikle defilelerde göreceğiz.

 

    1. Gülçin Kasım 29, 2017

    İçeriğimizi yorumlayınız :)