2017 Çanta Modelleri |Trend Çantalar

Kadınların en önemli aksesuarları olan çantalar öyle ki çoğu kişi için tutku haline gelebiliyor.  Kolay kullanımlı sırt çantaları, el çantalar, portföyler ve dahası… sizin için 2017 çanta modelleri ve trend 2017 çantalarını yansıttık. Tutkusu olduğunuz çantalar ile ilgili arayışlarınız asla bitmeyecektir. Çünkü firma sayısı arttıkça, modeller çeşitlilik arz edecek. Ancak bir moda akımının olduğu, ünlü markalarında bu akıma öncülük ettiği göz ardı edilemez. Elbette tasarımcıların özel tasarım çantaları da bu akımın öncü etkenleri arasında yer alıyor.

Sırt çantası, el çantası, minik çantalar, aplike, portföyler ve daha birçok model bu içeriğimizde sizlere hitap ediyor olacak.

Kuşkusuz her kadının dolabında farklı çantalar mevcuttur. Kullanım alanı, lokasyon, giymiş olduğunuz kıyafet, ruh haliniz ve diğer unsurlar çantanızın seçimine yön vermektedir. Çanta seçimi yaparken, birçok farklı mekanda kullanabileceğiniz, rahat , ihtiyaçlarınızın tümünü içerisinde barındırmaya yeterli olmasına dikkat etmelisiniz. O halde birlikte çanta modelleri ve çanta çeşitleri hakkında fikir sahibi olma zamanı geldi. 2017 çanta modelleri ve trend çantalar her beğeniye hitap edecek kadar çeşitlilik arz ediyor.

 

2017 Çanta Trendi – En Moda Çanta Modelleri

2017 Çanta Trendi

2017 çanta trendi bu sezon oldukça renkli. Tam da bu yaz günlerinde adeta içimizi açıyor. Renkli tasarımlar, üzeri desenli – eklemeli çantalar sezonun trendlerinde yer alıyor. Çanta modelleri arasında kendine yer bulan bu çantalar yurt dışında adeta akım haline gelmiş. 2D baskılı, 3D baskılı eğlenceli çantalar stilinize farklı bir hava katacak. Özellikle spor kombinleri tamamlamak adına bu çantalar tercih edilebilir.

2017 Çanta Trendi 2D Baskılı Çantalar

2017 çanta trendi arasında kendine yer bulan ülkemizde birçok ünlü isminde tercih ettiği duffle çantalar, sizin tarzınıza hitap ediyorsa kesinlikle tercih etmelisiniz. Pratik ve şık olmak isteyenlerin vazgeçilmez tercihi 2017 duffle çantalar olacaktır. Yaz seyahatleri, yaz akşamları ve akşam yemeği konsepti tamda bu çantaların kullanılması için elverişli.

2017 Çanta Trendi Duffle Çanta Modelleri

2017 çantaları  arasında mutlaka yer vermemiz gereken bir diğer modal ise kutu şeklinde ki minimalist çantalar oldu. Dolce Gabbana, Pier Cardin, Dior, Mulberry, Louis gibi ünlü markalarında 2017 çanta koleksiyonları arasında da yer verdikleri kutu model çantalar bir hayli çekici duruyor. Tesettür kombinlerinde, sokak kombinlerinde veya spor kombinler de bu çantalar rahatlıkla tercih edilebilir.

2017 Çanta Modelleri –
Kutu Çantalar 

2017 Çanta Modelleri | Sırt Çantası Modelleri

Son iki yıldır adeta yükselişe geçen sırt çantaları gerek tesettürlü kadınların spor tesettür kombinlerinde, gerek sokak stilin tercih eden diğer bayanların sıklıkla kullandıkları sırt çantası modelleri çeşitlilik gösteriyor. 2017 sırt çantası modelleri arasında minimalist çizgiler, feninen hava ve rahatlık düşünülerek tasarlandığı gözlemlenmekte. Zincir detayları, farklı kumaş ve dokuları, birçok farklı stile hitap eden sırt çantası modelleri tarzı ile rahatlığını birleştirenlerin tercihi oluyor.

2017 Çanta Modelleri – Sırt Çantası Modelleri

2017 Çanta Modelleri | El Çantası Modelleri

Her sezon tahtını koruyan el çantaları 2017 çanta modelleri en moda çantalar arasında en sık tercih edilen modeller arasında yer alıyor. Trençkotlar, pardesüler, spor kombinler, hippy tarzı ve dahası… birçok farklı stile uyumlu olan el çantası modelleri 2017 koleksiyonlarında markalar bir çok farklı tasarıma imza atmış.

2017 Çanta Modelleri – El Çantası Modelleri

 Aplike Çantası ( Plaj çantası) Modelleri

Tatil sezonu başladı, ramazanın ayını bitmesi, okulların yıl sonu tatile girmesinin ardından tatil planları çoktan belirlendi. Tatil bavulunuzda olmazsa olmaz parçalar, tatil bavulunuz, güneş gözlüğünüz, saç bakımı ve cilt bakımı, tesettür mayolar ve mayo modelleri, güneş kremi, bronzlaşmak ve dahası… tüm bu içeriklerde tatil hazırlıklarını yavaş yavaş yapmıştık.

Peki tatil bavulunuzda olması gerekenlerden biri olan plaj çantası modellerine karar verme zamanı geldi. 2017 çanta modelleri, trend çantalar arasında aplike çantalar bir diğer adıyla plaj çantası modelleri yoğun ilgi gördü. Plaj çantası modelleri arasında yer alan aslında temel bazda aplike çanta olarak bilinen bu çantalar yaz aylarında tatil, plajda kullanılabildiği gibi, günlük kullanımda da oldukça uygun.

2017 Çanta Modelleri – Aplike Çantalar – 2017 Plaj Çantası Modelleri

 Metalik ve Portföy Çanta Modelleri

2017 trend çantalar arasında görmeye değer bir diğer çanta modeli ise metalik ve portföy çantalar oldu. Mezuniyet dönemi geldi. Yaz düğünleri başladı. ^2017 abiye elbise modelleri^ ve ^2017 tesettür abiye trendi^ ni sizler için yansıtmıştık. Keza mezuniyet ve düğünlerde bu şıklığı tamamlayan öge portföy çantalar unutulmamalı elbette.

Roberto Cavalli, Fendi, Chloe, Marc Jacobs gibi pek çok ünlü marka kendi orjinal çanta modelinin en minik versiyonunu podyumda sergiledi. Portföy çantalara uygun olan bu çantalar mezuniyetleri, özel günlerin, akşam yemeklerinin ve elbette düğün davetleri için şıklığın simgesi olacak.

Keza 80’li yılların tarzı olan metalik çantalar, ikonik metalik çantalar da yine bu özel günlerde tercih edilebilecek modeller arasında yer alıyor.

2017 Çanta Modelleri Portföy Çanta Modelleri

Daha fazla görsel ve çanta modelleri için;

2017 çanta modelleri Instagram

2017 çanta modelleri Facebook ‘da bizlere takip edebilirsiniz.

2017 Çanta Modelleri – Püsküllü Çanta Modelleri

  • İçeriğimizi yorumlayınız :)