2017 Tesettür Mayo Modelleri ve Markaları

Sizler için tesettürlü hanımların mayo sorunlarına el attık ve Türkiye’nin en çok tercih edilen tesettür mayo markalarını bir araya getirdik. 2017 tesettür mayo modelleri ve markaları için bizleri takip ediniz…. Tatile gitmeye belki birkaç hafta daha var; ama çoğumuz planlarımızı yaptık bile… Yaza girdiğimiz şu günlerde tatil heyecanları sarmaya başladı. Özellikle kış boyunca alınan kilolardan kurtulmak için ‘yaza fit girmenin yollarını’ mı aramadık? Yoksa doğal yollardan en doğru ‘nasıl bronzlaşmalıyım?’ mı arayışlarına mı girmedik? ‘Hangi günes kremini kullanmalıyım?’ soru işaretleri unutulmamalı elbette 🙂 Ve daha birçok etken varken elbette tatil denilince; deniz, kum, güneş akla gelen ilk faktör.

Elbette denize, havuza girmeden termal havuzların keyfini çıkarmadan olmaz… 🙂 Birkaç sene önce tesettürlü hanımlar mayo giymedikleri için kendilerini deniz ve havuzlardan mahrum etse de son yıllarda tesettür mayolar bir hayli yaygınlaştı. Peki tesettür mayo markaları, tesettür mayo fiyatları, tesettür mayo modelleri ve tesettürlü mayo adına aradığınız her şeyi sizler için bir araya getirdik.

Tesettur Mayo Modelleri 2017

Her sezon olduğu gibi tesettür mayo tasarlayan markalar, 2017 tesettür mayo kreasyonlarını sergiledi. Bu sezon tesettürlü mayo modelleri adeta çığır açtı Yalnızca tesettürlü hanımlara değil, vücudunu güneşten korumak isteyenlere, fazla kilolarını saklamak isteyenlere de hitap eden tesettür mayoları yoğun ilgi ile karşılandı.

Tesettür Mayo Çeşitleri

Tesettürlü mayo çeşitleri farklı kullanım alanları için çeşitlilik arz etmektedir. Bunlarda;

  • Tam tesettür mayolar
  • Yarı tesettür mayolar
  • Jileli tesettür mayolar
  • Deniz tesettür mayolar
  • Havuz tesettür mayolar

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”22″ sortorder=”155,156,157,154″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”160″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”8″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”Görüntüyü büyükmek için resimlere tıklayınız” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Tesettür mayo markaları, tesettürlü kadınlar için tasarlanan mayoları farklı çeşitlerde sunmanın amacını; deniz, havuz ve farklı kullanım alanları için kadınların rahat etmelerini sağlamak olduğuna vurgu yapıyorlar. Sizlerde tatil planınızı nasıl yaptıysanız veya yapmayı planlıyorsanız, ona uygun tesettür mayo çeşitlerini tercih edebilirsiniz.

Tesettür Mayo Markaları

Tesettür mayo denildiğinde akla gelen ilk isim Haşema oluyor. Bilinen bir yanlış var ki tesettür mayoya haşema adı koymaktır. Oysa ki Haşema tesettür mayoya verilen isim değil, tesettür mayo tasarlayan ve satışa sunan firmalardan yalnızca bir tanesi. Bizlerde sizin için 2017 tesettür mayo markaları arasında Haşema modelleri 2017, Modanisa tesettür mayo modelleri, 2017 Mayovera tesettür mayo modelleri ve Adasea (adesa) tesettür mayo modellerini tercih ettik.

 

Tesettur Mayo Markaları
Hasema, Mayovera, Modanisa, Adasea

2017 Haşema modelleri 

Haşema her sezon olduğu gibi bu sezonda tesettür mayo modellerinde adeta çığır açtı. Haşema modelleri 2017 tasarımlarında; farklı renkleri, tesettür mayo çeşitleri ile ne fazla tercih edilen tesettür mayo markalarından bir tanesi oldu. Haşema tesettür mayo modelleri 2017 kreasyonunda en fazla ilgiyi tam tesettür ve yarı tesettürlü modeller aldı.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”23″ sortorder=”158,161,159,160″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”160″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”8″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”Görüntüyü büyükmek için resimlere tıklayınız” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

2017 Mayovera tesettür mayo modelleri

2017 tesettur mayo modelleri tanıtımı yapıldığında kuşkusuz öncü markalardan Mayovera 2017 tesettur mayolarını es geçmek haksızlık olurdu. Özgün tasarımı ile tüm dikkatleri üzerine toplayan Mayovera, tesettür mayo modelleri 2017 sezonunda ilgi çeken tasarımları kadınlara sundu. Son zamanlarda tesettür markaları arasında adını duyuran Mayovera, 2017 tesettür mayo modelleri ile de bir hayli tercih edilecek gibi duruyor.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”24″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”160″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”8″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”Görüntüyü büyükmek için resimlere tıklayınız” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

2017 Modanisa  tesettür mayo modelleri

Her sezon olduğu gibi tesettür markaları denilince akla gelen Modanisa, yalnızca tesettür giyiminde değil, tesettür mayo modelleri alanında da hizmet sunmaya başladı. Modanisa tesettür mayo modelleri 2017 serisinde tesettürlü kadınların beklentilerini karşılayacak ürünleri hizmete sunmuş görünüyor. Tercih eden takipçilerimizden aldığımız yorumlardan da anladığımız kadarıyla Modanisa tesettür mayolarında tasarımdan ziyade kaliteli kumaşlara ağırlık vermiş.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”25″ sortorder=”170,166,168,169″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”160″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”8″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”Görüntüyü büyükmek için resimlere tıklayınız” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

2017 Adasea(Adesa) tesettür mayo modelleri

2017 tesettur mayo modelleri ve markaları arasında beklentileri karşılayan bir diğer marka Adasea oldu. Adasea tesettür mayoları yine ilgi gören tesettür mayo modelleri arasında yer alıyor.  (Adesa) bu sezon kadınlara ayrı bir ilgi gösteriyor. Adasea (Adesa) tesettür mayolarını satışa sunması bu ilgiyi kanıtlar nitelikte. Özellikle spor tarzında tesettür mayo tercih edenler için Adesa tesettür mayo modelleri 2017 sezonda en fazla tercih edilecek markalardan olacak. Daha tanıtım aşamasında dahi yoğun ilgi gören 2017 Adasea (Adesa) tesettür mayo modelleri, suda şişmeyen kumaşları, vücudu belli etmeyen özelliği ile ilgi topladı.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”26″ sortorder=”171,174,172,173″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”160″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”8″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”Görüntüyü büyükmek için resimlere tıklayınız” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

 

  • İçeriğimizi yorumlayınız :)