2017 Gelin Buketleri | 2017 Trend Gelin Çiçekleri

Düğün sezonu başladı. Eğer bugün bu yazıyı okuduysanız muhtemelen, tesettürlü gelin adayları ^2017 Tesettür Gelinlik Kataloğu^ tesettürlü olmayan gelin adayları ise ^2017 Gelinlik Kataloğu/Gelinlik Trendleri^ arasında gelinlik modeline karar verdi. Gelinlik modelinizi seçtiniz, gelin ayakkabınız, gelin arabanız herşey tamam…Ancak ufak bir detay gibi görünse de gelin buketiniz hala hazır değil. 2017 gelin buketi nasıl? Hangi gelin buketini tercih etmeliyim? Gelinliğim için uygun olan gelin buketi hangisidir? Gelin çiçeği trendi nedir?

Tüm bu soru işaretlerine son veriniz. 2017 gelinlik modellerini yansıttığımız gibi, 2017 gelin buketleri | 2017 trend gelin çiçeği ve modellerini sizler için bir araya getirdik.

Gelinlerin ufak ama en önemli detayı olan gelin buketlerini (gelin çiçeği) en özel anınız kadar özel olmalı. Sıradan bir gelin çiçeği tercih etmek, ölümsüzleştirdiğiniz anlar için yapacağınız unutulmaz bir hata olacaktır. Düğün fotoğraflarında unutulmaz pozların aksesuarı, bembeyaz veya ekru tonlarında bir gelinliği gösteren onu ön planda tutan gelin çiçeğinin olduğu unutulmayarak tercih yapılmalıdır.

Gelin buketi modellerini mutlaka gelinlik tercihinize ve düğün konseptinize göre tercih etmelisiniz. Salon düğünü, kır düğünü, havuz başı düğünü, sade bir nikah töreni ve dahası… gelin çiçeği modelleri arasında seçim yaparken düğün konsepti ve düğün konseptinizde kullandığınız renkleri göz önünde bulundurarak seçim yapmalısınız.

Unutmayın!.. unutulmaz anlar her daim küçük detaylarda gizlidir. gelin buketleri (gelin çiçekleri) sizin en önemli aksesuarınız olacak…

2017 gelin buketleri | 2017 trend gelin çiçeği modelleri arasında binlerce çeşit ürünü bulmak mümkün. Ancak bizler sizlere yurt dışında, Avrupa, Almanya, Hindistan, Dubai, İran gibi düğünlere önem verilen ülkelerin tasarımcılarını takip ederek gelin çiçeği modellerimizi oluşturduk. 

Taşlı Gelin Buketi Modelleri 

2017 gelin buketi modellerinde bu sezon en dikkat çekici model taşlı gelin buketi modelleri oldu.

Taşlı gelin buketleri yapay çiçekler altta olmak üzere, üstü tamamen veya kısmen taşlı olan gelin çiçekleri bir hayli rövaşta. Gelinliğinde ve düğün konseptinde savaroski taşlarını kullanan, gelinliğinde taş veya pırıltıyı sevenler için vazgeçilmez model oldu. Taşlı gelin çiçeği modelleri  gelinlik tasarımcıları tarafından da 2017 gelin buketi modellerinde yer verdiler. 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”62″ sortorder=”523,527,528,526,524,535,525,530,534,531,532,533,536,537,538,529″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”160″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”Resimleri büyütmek için resimlere tıklayınız” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Canlı Gelin Buketi Modelleri 

Her sezon olduğu gibi bu sezonda canlı gelin buketi modelleri tahtını koruyor. Özellikle havuz başı veya kır düğünü tercih ettiyseniz 2017 canlı gelin buketi modellerini tercih edebilirsiniz.

Lisyantüs, papatya, krizantem, beyaz gül, kırımız gül, gerbera vb çiçeklerden canlı gelin buketi yapabilirsiniz. 2017 gelin çiçeği modellerinde canlı gelin buketi modellerini sizler için bir araya getirdi. Kullandığımız buketler ünlü modacıların defilelerinden alıntı yapılarak hazırlanmıştır.

Canlı renkler, parlatıcı ve sim detayları, makyajınıza/düğün konseptinize uygun olan renkler ile tasarlayabilirsiniz. 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”63″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”160″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”Resimleri büyütmek için resimlere tıklayınız” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Yapay Gelin Buketi ve Modelleri 

Yapay gelin buketi ve modelleri her yıl en fazla tercih edilen model oluyor. Gelin adaylarının düğünlerine dair anı olarak saklamak isteyenlerin tercihi yapay gelin buketi oluyor. Yapay gelin buketleri modelleri bu sezonda birçok farklı çeşidi ile karşımıza çıkıyor. Özellikle özel tasarımlar, kişiye özel gelin buketleri gelin adayları tarafından bir hayli tercih ediliyor. 

2017 gelin buketi ve modellerinde farklı renkler, canlı tropikal renkler, oluşturulan desenler yapay gelin çiçeklerinin ilgi görmesine de sebep oluyor. Gelin makyajı, gelinlik aksesuarları, düğün konsepti ile uyumlu hale getireceğiniz canlı renkler ile yapılmış yapay gelin buketleri daha fazla dikkat çekmenizi sağlayacaktır.

Unutulmaz anlar ve unutulmaz anılar biriktirmek için yapay gelin buketi ve gelin çiçeklerinde doğru seçimi yapmak için özenli davranmalısınız….

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”64″ sortorder=”555,558,559,566,557,556,560,561,562,563,564,565″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”160″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”Resimleri büyütmek için resimlere tıklayınız” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

2017 Gelin Buketleri | 2017 Trend Gelin Çiçekleri Instagram

2017 Gelin Buketleri | 2017 Trend Gelin Çiçekleri Facebook

2017 Gelin Buketleri | 2017 Trend Gelin Çiçekleri Twitter‘dan bizleri takip edebilirsiniz. 

  • İçeriğimizi yorumlayınız :)