2017 Makyaj Trendi | Profesyonel Makyajın Sırları

2017 makyaj trendi arasında oldukça farklı tasarımları, ilginç bilgileri sizinle paylaşacağız. Daha önce sizlere makyaj tüyolarını yansıtmıştık. Bu içeriğimizde ise ünlü make up uzmanlarından aldığımız bilgiler doğrultusunda 2017’de bizi bekleyen makyaj trendi ve makyaj önerilerini sizlere aktarıyoruz.  ^Gelin adaylarının “2017 Gelin Makyajı Trendleri” ve “2017 Makyaj Tüyoları” ni incelemenizi öneriyoruz ^

2017 Makyaj Trendi Makyaj Önerileri

2016 yılı geride kaldı 2017 yılını ışıltılı bir şekilde başladı. 2017 makyaj trendi birçok kadını etkisi altına almaya başladı. Hatta ünlü isimler makyaj trendlerini kullanmaya başladı bile. Dünya magazin dünyasından aldığımız öneriler, make up uzmanlarının makyaj tavsiyelerini bir araya getirerek sizin için 2017 makyaj trendini paylaşıyoruz.

Işıldayın 

2016 yılında mat makyaj özellikle mat rujların yer aldığı bir yıldı. Oysa 2017 makyaj modasında tam tersi parlak rujlar moda. Eğer parlak rujları ve ışıltılı bir makyajı sevmem diyorsanız, o halde şimdiden alışın. Çünkü 2017 makyaj trendi nin temelini ışıldayan, parlak rujlar yer alıyor.

Yalnızca dudaklarda değil, allık, göz makyajı, fondötenler de oldukça ışıltılı. İçten aydınlık kazandıran ıslak bitişli fondötenler ve elmacık kemiklerini vurgulayan yoğun aydınlatıcılar, yüzün ışıl ışıl ve parlak görünmesini sağlayacak. Moda haftalarında da sıklıkla gördüğümüz parlak ve ışıldayan makyajlar 2017 makyaj modasının önemli faktörlerinden.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”57″ sortorder=”506,503,504,505″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”160″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”8″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”Resimleri büyütmek için resimlere tıklayınız” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Ruj Allık Kombini

Make up uzmanlarından sizin için 2017 makyaj trendi nedir? 2017 yılı makyaj modasının önemli tüyoları nelerdir?  diye sorduğumuzda “ruju allık ile kombinleme” yanıtını sıklıkla aldık. Görülen o ki 2017 makyaj trendi arasında ruj allık kombini önemli olan diğer faktörlerden birisi. Bu yıl makyaj önerilerinden biri de kontürleri artık bir kenara bırakın. Geçen sezonlardan kontür uygulaması, yerini allıklara bıraktı. Öylelikle rujlarınızın renginde farklı renk tonlarında allıklar da bir hayli moda oldu. Özellikle parlak bordo, kırmızı ve tonlarını bir hayli göreceğiz.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”58″ sortorder=”509,507,508,510″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”160″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”8″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”Resimleri büyütmek için resimlere tıklayınız” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Soft Gözler, Parlak Dudaklarda Toplanan Dikkat!

2016 yılındın en beğenilen ve ilgi gören doğal makyaj, “yokmuş gibi makyaj” olduğu için yoğun ilgi görmüştü. Bu sezonda ise tam tersi soft makyajlar ön planda. Hafif ışıltılı makyajlara, parlak dudaklar ve dikkatin dudaklarda toplanması elbette ki soft makyajın olmazsa olmazları arasında. Uçuk pembe, şeftali tonları gibi renklerle göz kapaklarınızı renklendirirken kremsi yapıdaki, ıslak görünümlü rujlarla dudaklarınıza hacim katın. Bu tarz makyajlarda ağır fondötenler yerine BB krem ya da renkli nemlendiriciler ile hem cildinizi nemlendirmeniz, hem de renk katmayı sağlamış olacaksınız.  

2017 Makyaj Trendi Soft Gözler

2017 yılının makyaj trendlerini ilk maddesinde parlak dudaklara vurgu yapmıştık. Mercan, kırmızı ve tonları, bordo ve tonlarında seçeceğiniz hafif parlak rujlar ile dudaklarınızı vurgulayabilirsiniz.

Dolce Gabbana ve Chanel podyumlarında görülen bu trend, günlük makyajınıza çok yakışacağı gibi, iş ve özel günlerde de tercih edebileceğiniz makyajlardan biri.  

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”59″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”160″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”8″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”Resimleri büyütmek için resimlere tıklayınız” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Doğal ve Dağınık Kaşlar!

İnce kaş modası bilginiz üzere ülkemizde ve dünya magazininde etkisini yitirile çok oluyor. Hollywood yıldızlarının, dünya basınında ilgi odağı olan ünlülerin ve ülkemizde de birçok ünlünün tercih ettiği gibi doğal kaşlar çok ilgi görüyor. Doğal kaşlar dedik ancak, kalemle çizilmiş gibi müntazam kalınlıkta olması doğallıktan uzak durmanızı sağlayacak. Dağınık ve kalın kaşlar ise 2017 makyaj trendleri arasında bir hayli ilgiyi topladı.

Kaş, kaş farı, kaş kalemi gibi çizim tekniklerini bir kenara bırakarak kaşlarınızı doğal olduğu gibi tarayıp çıkmanız makyajınıza çok yakışacak. Ayrıca bu doğallık hem cool görünmenizi sağlayacağı gibi aynı zamanda tarz oluşturacak.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”60″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”160″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”8″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”Resimleri büyütmek için resimlere tıklayınız” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Göz Kalemleri Yeniden Tahtına Oturuyor!

2017 makyaj trendleri arasında çok sevilen çıplak gözler, dağınık kalın doğal kaşlar, ışıltılı fondöten ve allıklar, ruj allık kombini, parlayan dudaklar ve göz kalemleri!… evet bir süredir ilgi görmeyen göz kalemleri makyaj çantalarından yerini aldı. Ünlü kozmetik markaları makyaj setlerinde göz kalemlerine özel yer ayırıyor. Keza 2017 makyaj modasında göz kalemleri tahtına oturuyor.

2017 makyaj önerileri arasında hem üst hem de alt kirpik diplerinizde kullanabileceğiniz siyah göz kalemine uzun bir aradan sonra yeniden merhaba diyor!  Göz içinize çekeceğiniz waterproof siyah kalemler yardımıyla gözlerinize koyu bir derinlik katabilirsiniz. Kalemin waterproof olmasına dikkat etmelisiniz; göz içine sürülen siyah kalemlerin çabuk akmaması için bu önlemi unutmamakta fayda var.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”61″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”160″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”8″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”Resimleri büyütmek için resimlere tıklayınız” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

^ Ayrıca sizin için hazırlamış olduğumuz “2017 Gelin Makyajı Trendleri” ve “2017 Makyaj Tüyoları” ni incelemenizi öneriyoruz ^

  • İçeriğimizi yorumlayınız :)