2017 Gelin Makyajı Trendleri

Düğün sezonu birkaç ay önce başladı. 2017 yılında gelin olmak isteyenler ve hazırlıkları başlayanlar, gelin makyajı ve gelin makyajı trendlerini araştırmaya başladı.  2017 gelin makyajı trendleri ve gelin makyajı uygulamalarını madamcarmen.com dan incelemeden kesinlikle gelin makyajınıza karar vermeyiniz. Bu içeriğimizde sizler için gelin makyajı 2017 önerileri, gelin makyajı modası ve gelin makyajına dair tüm ayrıntıları bir araya getirdik. Tesettürlü gelinlik ve diğer gelinliklerde uygulayabileceğiniz gelin makyajı önerileri ile sizlerde en özel gününüzde en özel olabilirsiniz.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”32″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”160″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”8″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”Görüntüyü büyükmek için resimlere tıklayınız” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

^2017 makyaj trendleri ve makyaj önerileri^ adlı içeriğimizden doğru makyaj nasıl yapılır, doğal makyaj, günlük makyaj ve iş hayatında makyaj uygulamalarının tüyolarını alabilirsiniz.

2017 gelin makyajı trendleri arasında göz makyajının ve dudakların ön planda olduğu bir yıl olacağının sinyalini veriyor bizlere. Takdir edersiniz ki siz gelin adayları bu özel günde özel anlarınızı ölümsüzleştirmek için bol bol fotoğraf çekimleri gerçekleştireceksiniz. Tüm hayatınız boyunca karşınıza çıkan fotoğraflarda eminiz ki sizlerde kusursuz ve göz alıcı görünmek istersiniz. Bu sebepten göz makyajınızda, ruj recimlerinizde iddialı olabilirsiniz.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”33″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”160″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”8″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”Görüntüyü büyükmek için resimlere tıklayınız” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Yeni yılın gelin makyajı trendleri arasında sade, göz alıcı, pastel tonlar ve ışıltılı modeller sizleri bekliyor. Yurt içinde ve yurt dışında seçtiğimiz galerimizde görünen gelin makyajlarından birini uygulatarak, gelin makyajında doğru tercihi yakalayabilirsiniz.

Bilinenin aksine, gelin makyajı yapımı için özel bir kuaföre gitmenize gerek yok. Uygun malzemeleri temin etmeniz halinde galerimizi  detaylı inceleyerek ve 2017 makyaj trendleri  ve uygulamaları adlı içeriğimizi uygulayarak kendi gelin makyajını kendiniz yapabilirsiniz.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”34″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”160″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”8″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”Görüntüyü büyükmek için resimlere tıklayınız” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Öncelikle gelin makyajı nasıl olmalı buna karar vermelisiniz. Nasıl bir gelin makyajı tercih etmeliyim diye karar verdikten sonra. Düğün konseptiniz ve gelinlik seçiminiz oldukça önemli. Gelinlik seçimi yapmadıysanız sizlere bu konuda en önemli kaynak olan  2017 gelinlik modelleri, 2017 tesettür gelinlik modellerini inceleyerek fikir sahibi olabilirsiniz.  Taşlı, detaycı, prenses model, kabarık gelinlik tercih ettiyseniz kesinlikle pudra, mor, vizyon tonlarını ve açık göz makyajı tercih ederek gelin makyajınızı tamamlayabilirsiniz.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”35″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”160″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”8″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”Görüntüyü büyükmek için resimlere tıklayınız” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Gelin buketiniz (gelin çiçeği), gelinlik renginiz elbette göz farı seçiminizde sizlere önderlik edecek. Ancak balık model gelinlik seçimi yaptıysanız makyajınızda biraz vurgu yapmanız doğru olacaktır. Seçiminizi tesettürlü veya straplez gelinlik tercihinden yana kullandıysanız, bu sezon 2017 gelin makyajı trendlerinden adından sıkça söz ettiren gözlerin ön planda olduğu makyaj modeli tamda sizlere hitap ediyor.

Make up uzmanları, gelin makyajı 2017 trendleri arasında takma kirpik, pırıltılı gözler ve dudaklar, porselen makyaja ve olmazsa olmaz beyaz göz makyajına dikkat çekiyorlar.  Ufak dokunuşlar, doğru seçimler ile sizlerde unutulmaz olabilirsiniz.

2017 gelin makyajı İnstagram’da

2017 gelin makyajı Facebook’da

2017 gelin makyajı Twitter’ dan bizleri takip edebilirsiniz.

    1. Selma Mayıs 24, 2017

    İçeriğimizi yorumlayınız :)